ZAMONAVIY, YANGI INTERFAOL USULLARDAN FOYDALANGAN HOLDA "MEHNATNI MUHOFAZASI" FANINI TASHKIL ETISHNING O’ZIGA XOS JIHATLARI - Ergashev Odiljon Yuldashevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada zamonaviy, interaktiv usullarni birlashtirish orqali "mehnatni muhofaza qilish" fanini tashkil etishning zamonaviy strategiyalari ko'rib chiqilgan. Asosiy e'tibor ish joyidagi xavfsizlikni oshirish va ushbu muhim sohadagi bilimlarni samarali tarqatish uchun texnologiya va innovatsion yondashuvlardan foydalanishga qaratilgan. To'liq adabiyotlarni tahlil qilish orqali maqola mehnatni muhofaza qilishda qo'llaniladigan zamonaviy tendentsiyalar, usullar va texnologiyalarni o'rganadi. Muhokama bo'limida natijalar va muammolar tahlil qilinadi, xulosalar va takliflar "mehnatni muhofaza qilish" fanida interfaol usullarni kelajakda ishlab chiqish va qo'llash bo'yicha tushunchalar beradi."