IJTIMOIY TARMOQLAR IMKONIYATLARI - Soliyeva Gulshanoy Toxirjon qizi; Aldashev Ilhomjon To’xtaboyevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Bu maqola, ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar ongiga ijobiy va salbiy ta'sirlari haqida tahlil qiladi. Ijtimoiy tarmoqlar, yoshlar uchun doimiy va samarali aloqa vositalarini taklif etadi. Maqolada, ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar uchun olib keladigan ijobiy ta'sirlar, masalan, aloqa va do'stlar bilan bog'liqlik, yaratqichlik va tanishuv, ilmiy bilimlarni olish va hamkorlik va jamiyat tajribasi kabi ko'rsatmalar keltiriladi.