O‘ZBEKISTONDA AXBOROT KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARINING HOLATI VA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI - Abdumalikova Nazokat; Aldashev Ilxomjon To‘xtaboyevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola hozirgi kundagi zamonaviy Axborot texnologiyalarining inson hayotiga qay darajada ta’sir etishi va texnologiyalarning inson hayotiga salbiy va ijobiy ta’sirlari haqida, shuningdek texnologiyalarning jadal rivojlanishi natijasida bo‘layotgan o‘zgarishlar haqida so‘z yuritiladi.