5-SINF "ONA TILI" DARSLIGIDA BERILGAN MATNLAR TAHLILI - Koʻcharova Ergashoy Bahrom qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotasiya. Ushbu maqolada 5-sinf "Ona tili "berilgan matnlar tahlili haqida maʼlumot berildi .Tahlil davomida matnning mazmun va grammatik jihatlariga toʻxtalib oʻtildi .Darslikda berilgan matnlar boʻyicha oʻquvchilar uchun ishlab chiqilgan topshiriqlar koʻrsatiladi.