MORFOLOGIK VOSITALAR YORDAMIDA MATNLAR BILAN ISHLASH KO‘NIKMASINI OSHIRISH - Yaxshiboyeva Farangiz (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada morfologik vositalar yordamida maktab darsliklarida keltirilgan matnlar va ular bilan ishlash hamda matnlarni fonetik tahlil qilish, mantiqiy fikrlashni oshirish yuzasidan topshiriqlar va misollar berildi.