MALAKA OSHIRISH TIZIMIDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - F.X. Xoliyarova; Yu.Sh. Normatova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagog kadrlarni zamonaviy innovatsion ta’lim texnologiyalarining tashkiliy, texnik va didaktik imkoniyatlaridan xabardor bo‘lishlari, ta’lim amaliyotida o‘qitishning innovatsion texnologiyalaridan foydalanish, kompetentlik sifatlari va kreativlik qobiliyatini izchil rivojlantirib borish ko‘nikma-malakalarini hosil qilish uchun sharoit yaratib qolmay, kasbiy faoliyatda ulardan samarali foydalanish borasidagi malakalarining mustahkamlanishini ham ta’minlaydi.