XIII – XIV ASRLARDA TURKIY LUG‘ATCHILIKNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - O‘rmonova O‘g‘iloy Olimjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Ushbu maqolada XIII – XIV asrlarda turkiy lug‘atchilikning o‘ziga xos xususiyatlari , ushbu davrda yaratilgan asarlarning tahlili ochib beriladi.