TOG‘AY MURODNING “YULDUZLAR MANGU YONADI” ASARIDA DIALEKTIZMLARNING QO‘LLANILISHI - Sotimboyeva Dilnura Axmedjon qizi; Ro‘ziyeva Sevinch Sadimurod qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Ushbu maqolada mashhur yozuvchi Tog‘ay Murodning “Yulduzlar mangu yonadi” asarining til xususiyatlari, xususan, asarda qo‘llangan dialektizmlar o‘rganilgan va ularning ma’nosi izohlangan.