INTERNETDAN FOYDALANISH – CHEKSIZ TA’LIM IMKONIYATIDIR - Solijonova Marjona Sadirdin qizi; Aldashev Ilxomjon (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda internetning butun insoniyatga,mamlakat rivojiga ta’siri, xususan, yoshlar o`rtasida axborot texnologiyalarining roli va ahamiyati haqida so`z borgan. Shuningdek, internetning yoshlar hayotidagi ijobiy va salbiy oqibatlari va bu xususdagi ayrim muaommolarga tavsiyalar berib o`tilgan.