XORAZM VILOYATIDA TURIZM SOHASINI RIVOJLANTIRISHNING HOZIRGI HOLATI VA TAHLILI - Sobirova Dilnavoz Ravshanbek qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola Xorazm viloyatida turizm sohasining hozirgi holati, uning statistikasi va tahlili shuningdek, mintaqada turizm faoliyatini rivojlantirishning istiqbollari haqida fikr-mulohaz yurtiladi.