SEMIZLIK TASNIFI. ETIOLOGIYASI, PATOGENEZI, KLINIKASI, ZAMONAVIY DAVOLASH USULLARI, PROFILAKTIKASI - Burhonov Zuhriddin; Aslamova Nilufar; Achilbayeva Ozoda (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Siz ushbu maqolada semizlik va undan qanday qilib saqlanish haqida ma’lumotga ega bo’lasiz