GIPOTALAMUS GORMONLARINING BIOKIMYOSI, TA’SIR MEXANIZMI - Rasulova Nilufar; Abdusaidova Charos; Sultonova Sabina; Salimova Dildora (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada siz gipotalamus gormonlarining biokimyoviy xossalari, mexanizmlari haqida ma’lumotga ega bo’lasiz.