BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI BILISH FAOLIYATINI FAOLLASHTIRISH MUAMMOLARI - Sapayeva Nigora Mirxamidovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o‘qitish va rivojlantirish jarayonining o‘zaro aloqadorligi muammosi didaktikaning yetakchi muammolaridan biri ekanligi tahlil qilinadi. Mazkur muammo doirasida bir qator didaktik vazifalarning yechimini ishlash talab qilinadi. Jumladan, o‘quv-biluv vaziyati va bilish jarayonini rivojlantirishning o‘zaro aloqadorligi kabi