TA’LIM JARAYONIDA INTELLEKTUAL TIZIMLARNI QO‘LLASH VA ULARDAN FOYDALANISH - Jiyanov О.P.; Toshniyozov F.O‘.; Turabayev A.T. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: O’qitishning intellektual tizimi sun’iy intellekt metodlari va vositalarining avtomatlashtirilgan o’qitish sohasida qo’llanishining amaliy natijasi bo’lib, ta’lim tizimlarining yangi avlodi hisoblanadi. Ta’lim jarayonida talabaning bilim ko’nikma va malakalarini shakllantirishning yuqori ko’rsatkichlariga erishish haqida ma’lumotlar keltirilgan.