ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯНИНГ ЎҚИТИШДА АКТ СОҲАСИНИНИГ АҲАМИЯТИ - Жиянов О.П. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аннотация: Бу мақолада таълим жараёни учун ахборот коммуникация технологияларининг зарурий аҳамиятлари ҳамда замонавий билим ва кўникмаларга эга кадрлар тайёрлаш, ўқув-тарбиявий жараённи илғор педагогик технологиялар билан таъминлаш заруратлари келтирилган.