SHAXSLARARO MUNOSABATLAR PSIXODIAGNOSTIKASI - Jumaniyazova Shaxnoza Shavkatovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Anotatsiya: Shaxslararo munosabatlarni aniqlashga qaratilgan diagnostika metodikalari va ularni olish tartibi.