ИЗУЧЕНИЕ АЭРОДИНАМИКИ ПРЯМОТОЧНОГО ВОЛОКНООЧИСТИТЕЛЯ - О.Т.Олимов (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аннотация. Мақолада тўғри оқимли тола тозалагичларнинг аэродинамик режимига ташқи ва ички омиллар таъсири ҳамда аррали цилиндр арралари орасидаги ҳавонинг ҳаракатини ўрганиш натижалари келтирилган.