UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA MUSIQA DARSLARINI TASHKIL ETISHNING ASOSIY SHAKLLAR - Maqsuda Karimova Rustamovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola umumta'lim maktablarida musiqa darslarini tashkil etishning turli shakllarini o'rganadi, turli yondashuvlarning samaradorligi va ta'sirini o'rganadi. Mavjud adabiyotlarni tahlil qilib, ushbu tadqiqot qo'llaniladigan metodikalar, ularning natijalari va talabalarning musiqiy ta'limiga potentsial ta'siri haqida tushuncha berishga qaratilgan.