INNOVATSION PED-TEXNOLOGIYALARNING INTENSIV TIL KURSIDA ISHLATISH - Ubaydullayeva Aziza Azimovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ilm-fan rivojlanayotgan, yangiliklar shiddat bilan kirib kelayotgan jamiyatimizda o‘qituvchi pedagog yuksak salohiyatga ega hamda bilimdon bo‘lishini taqozo etmoqda. Shuningdek, ushbu sohadagi innovatsion faoliyatga ham katta e’tibor qaratilmoqda. Ushbu maqolada ingliz tilini o'qitish metodikasi hamda Innovatsion ped texnologiyalarning intensiv til kursida ishlatish haqida ma'lumotlar berilgan.