AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING SOHALARDA QO‘LLANISHI VA JAMIYATDAGI O’RNI - Saloxiddinova Sevinchbonu Baxriddin qizi; Aldashev Ilhomjon To‘xtaboyevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola uning ko'p qirrali rolini o'rganadi, uning ulanish, innovatsiya, ma'lumotlarni boshqarish va kiberxavfsizlik bilan bog'liq muammolarga ta'sirini o'rganadi. Adabiyotlarni keng qamrovli tahlil qilish orqali biz jamiyatimizni shakllantirish uchun qo'llaniladigan usullarni o'rganamiz. Natijalar bo'limi IT integratsiyasining aniq natijalarini taqdim etadi va munozara bo'limi ijobiy va salbiy ta'sirlarni tanqidiy ko'rib chiqadi. Va nihoyat, maqola jamiyatdagi kelajakdagi traektoriyasi haqidagi tushunchalar va barqaror va inklyuziv texnologik landshaft bo'yicha takliflar bilan yakunlanadi.