MEDIA VA AXBOROT SAVODXONLIGI: MEDIA VA AXBOROT SAVODXONLIGI TUSHUNCHASI - Ibragimova Mehrangiz Isomiddinovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Media savodxonlik isteʼmolchilarga axborot va ommaviy dasturlarda tashviqot, senzura yoki biron vaziyatni faqat bir tomondan ko‘rsatish kabi holatlarga ommaviy axborot vositalarini nima majbur qilayotganligini tahlil qilish, shuningdek, ommaviy axborot vositalarining egasi, ularning moliyalashtirish modeli kabi tarkibiy elementlarni tushunish imkonini beradi.