O`ZBEK TILIDA FE`L - Saidova Zarina Saidovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o`zbek tilidagi fe`l so`z turkumini va u bilan bog`liq masalalarni o`rganish maqsad qilib qo`yilgan. Fe`l, fe`l kategoriyalari va ularning qo`shimchalari, ulardagi jihatlar, sodda, yasama va qo`shma fe`llar haqida tushunchalar berilgan va misollar bilan izohlangan.