TOPONOMIKANING ASOSIY BO’LIMLARI VA ULARNING TARIX UCHUN AHAMIYATI - Jumayev Mustafo Erkin o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Jamiyat tuzumidagi oʼzgarishlar, yaʼni ijtimoiy tuzumning oʼzgarishi, davlatning milliy siyosati hududlarning qaysi davlatlarga mansubligi, davlat siyosati, mamlakatlarda qaysi xalq qanday mavqega egaligi, geografik kashfiyot, tadqiqotlarning kimlarga mansubligi geografik atama va nomlarda oʼz ifodasini topadi.