FUNKSIYA LIMITI MAVZUSINI O’QITISHDA INTERFAOL USULLARDAN FOYDALANISH - Ismoilova Dildora Erkinovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada funksiya limiti haqida tushuncha va limit turlari saba o’tilgan. Mavzu bo’yicha qisqacha ma’lumot berilgandan keyin “Galereyani aylanish” metodi ushbu darsga qo’llab tushuntirilgan. Ushbu etodning afzalliklari va kamchiliklari sanab o’tilgan.