PEDAGOGIKA OLIY TA’LIM MUASSASALARI TALABALARIDA TASHABBUSKORLIKNI RIVOJLANTIRISHNING NAZARIY-METODOLOGIK ASOSLARI - N.N.Djamilova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagogika oliy ta’lim muassasalari talabalarida tashabbuskorlikni rivojlantirishning nazariy-metodologik asoslari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Talabalarda tashabbuskorlikni rivojlantirish bilan bog‘liq ilmiy izlanishlarning tahlillari, olimlarning qarashlari va fikrlari tahlil etilgan.