BULUTLI TEXNOLOGIYALAR - Ashurov Azizbek Ergash o‘g‘li; Sheraliyev Fazliddin Nizomiddin o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Bulutli texnologiya - bu sozlanishi mumkin bo'lgan hisoblash resurslarining umumiy hovuziga hamma joyda va qulay tarmoqqa kirish uchun model bo'lib, ularni boshqarishning minimal harakatlari bilan osongina ta'minlanishi va chiqarilishi mumkin.