ЯНГИ УСУЛ ВА ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ КИМЁ ЎҚИТИШГА ТАЪСИРИ: КЕЛАЖАКДА ЎҚИТИШ МЕТОДОЛОГИЯЛАРИ - Тўйчиева Инават Маҳаммаджановна (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аннотация: Ушбу мақола кимё фанини ўқитишда янги усул методлардан фойдаланиш ҳақида ёзилган. Бу усуллар билан ўқувчилар фанни яхши тушунади ва ўрганиб боради.