UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA FIZIKADAN MASALALAR YECHISH KONIKMASINI RIVOJLANTIRISH - O’rinboyeva Kumushoy Sultonbek qizi; Rahmonova Shirinoy Ne'matjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola fizikadan masalalar yechish va ularning ahamiyati haqida ma'lumot berilgan. Maktabalarda fizika fani bo’yicha ishlangan masalalardan na’munalar ko’rsatilgan