XORIJIY TILLARNI O`RGANISHDA BADIIY ASARLARNING AHAMIYATI - Shamsiddinova Maftuna Mashraf qizi; Nafisa Axmatilloyevna Ibadova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Rivojlanayotgan mamlakatimizda koʻpchilik talaba yoshlar va til o`rganuvchilar chet tillarini yaʼni rus,ingliz va nemis va boshqa tillarni o`rganishga qiziqishmoqda va oʻrganishga harakat qilishmoqda.Tillarni o`rganishda badiiy asarlarning taʼsiri va vazifalari beqiyosdir. Ushbu maqolada ham xorijiy tillarni badiiy asarlar orqali o`rganishning ahamiyati,foydali tomonlari haqida maʼlumotlar berildi.