JISMONIY TARBIYA BÒYICHA DARS KONSPEKTINI TUZISH USLUBIYOTI - Abdusamatova Aziza Doniyor qizi; Arislonov Toshtemir; Rahmatova Nodira (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Jismoniy tarbiya darsini maqsadga muvofiq tashkil etish, òrgatish, tarbiyalashning metod va metodik usullari, darsni òtkazish sharoitlari.