YOSHLAR O’RTASIDAGI HUQUQBUZARLIKLARNI OLDINI OLISH VA ULARGA QARSHI KURASHISH - Egamov Shahzod Toxir o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yoshlar o’rtasidagi huquqbuzarliklarni oldini olish hamda ularga qarshi kurashish tahlil qilingan. Yoshlar orasida huquqbuzarliklarning sabablari hamda ularning oqibatlariga to’xtalib o’tilgan hamda ularga oid misollar keltirilgan. Huquqbuzarlikka qarshi kurashishning eng dolzarb muammolari muhokama qilingan.