INTEGRATIV YONDASHUV ASOSIDA BO‘LAJAK TARBIYACHILARNING KASBIY KOMPETENTLILIGINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Kamalova Gavhar Akbarovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bo‘lajak tarbiyachilarning kasbiy kompetensiyasini integrativ yondashuv asosida rivojlantirish masalasi ko‘rsatilgan. Kasbiy kompetentlik masalalari batafsil yoritilgan.