EKOLOGIK QONUN TALABLARINI BUZGANLIK UCHUN JAVOBGARLIK AMERIKA, GERMANIYA TAJRIBASI - Xoshimov Azimjon Latipovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: ekalogik huquq bugungi kunda O’zbekiston Respublikasining mustaqil huquq tizimida o’z o’rni va salohiyati, alohida yo’nalish va xususiyatlarga ega bo’lgan huquq sohasi hisoblanadi. Tabiatni asrash insoniyatni asrashdir. Ekalogiga atamasi mazmunidan ham ma’lumki, butun tabiat o’z uyimiz. Demak, qilayotgan xatolarimizdan bir kun kelib o’zimiz jabir ko’ramiz.