INGICHKA VA YO’G’ON ICHAKDA OVQAT HAZM BO’LISH JARAYONI - Tolipova Madinaxon Bahodirjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ovqat hazm qilish – odam va hayvonlar organizmida ovqatning mexanik va kimyoviy qayta ishlanish jarayoni, bunda oziq moddalar so’rilib hazm bo’ladi, parchalanish mahsulotlari va hazm bo’lmay qolgan moddalar esa organizmdan chiqariladi.