4-5- YOSHLI ALALIYALI BOLALAR BILAN OLIB BORILADIGAN KORREKSION ISH TIZIMIDA MULTIMEDIA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Nizamova Malika Ravshan Qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola pedagogik, psixologik, ilmiy, ommabop va maxsus adabiyotlarni o`rganish va tahlil qilish. Alaliya nutq kamchiliklarini bartaraf etishda mayda qo`l motorikasini rivojlantirish uchun qulay va samarali metodlarni aniqlash va foydalanishga qaratiladi.