INGLIZ TILINI O`RGANISHDA METODIKANI AHAMIYATI - Maftuna Khotamova Xoliqul qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola ingliz tilini ikkinchi til sifatida o'rganish jarayonida metodologiyaning ahamiyatini o'rganadi. U turli xil o'qitish yondashuvlari, strategiyalari va ularning tilni o'zlashtirishga ta'sirini o'rganadi. Adabiyotlarni tahlil qilish orqali u ingliz tili ta'limida qo'llaniladigan asosiy metodologiyalarni ta'kidlaydi, qo'llanilgan usullarni taqdim etadi va ularning natijalari va natijalarini muhokama qiladi. Maqola o'quvchilar va o'qituvchilar uchun ingliz tilini o'rganishda tovush metodologiyasining afzalliklarini maksimal darajada oshirish bo'yicha takliflar bilan yakunlanadi.