MATNLI MA’LUMOTLARNI QAYTA ISHLASH DASTURLARINING IMKONIYATI - Muhamedov Muzaffarjon Axrorjon o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Bu maqolada matnli ma’lumotlarni avtomatik ravishda tahlil qilish, tuzatish va o'zgartirishga imkon beruvchi dasturlar haqida gapiriladi. Bu dasturlar matnning grammatik xatoliklarini aniqlayadi va tuzatadi, matnning tarkibiy qismlarini aniqlashga imkon beradi va ma'lumotlarni o'rganishda yordam beradi. Bunday dasturlarning biznes sohasida va marketingda ham foydalaniladi. Shu bilan birga, bu dasturlar ko'p xil turdagi ma’lumotlar uchun ham foydalanilishi mumkin.