PSIXOLOGIK XIZMATNING INSON HAYOTIDA TUTGAN O‘RNI - Musayeva Xusnoraxon Oyto'rayevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bugungi globallashuv jarayoniga xos psixologik xizmatni tashkil etish, sog’lom shaxsning o'sishini ta'minlash muammosi masalalari yoritilgan.