QISHLOQ HUDUDLARIDA QORAMOLCHILIKDA GO’SHT YETISHTIRISH - Amirov Dilshod Yusup o'g'li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada chorvachilik, qoramolchilik, go'sht sanoati, qishloqlarda go'sht mahsulotlarini yetishtirishda boqiladigan qoramollar zotlari hamda ulardan sifatli go'sht mahsulotlarini olish haqida ma'lumotlar berilgan.