ТАФСИР ИЛМИ ВА УНИНГ РИВОЖИ - Комилов Илҳом Икром Ўғли (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада тафсир илмининг шаклланиш тарихи ва ривожи ҳамда Машҳур муфассирлар ҳамда тафсир асарлар ҳақида атрофлича маълумот берилади.