SHAXS PSIXOLOGIYASINING ASOSIY MUAMMOLARI - Rahmatullayeva Mushtariy Parda qizi; To’lqinova Zarina To’lqin qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Shaxs strukturasi muammosi, xulq-atvor motivatsiyasi, shaxs taraqqiyoti muammosi, psixik salomatlik va psixopatologiya muammolari shaxs psixologiyasining tayanch muammolari sanaladi. Shaxs strukturasi muammosi.