SHAHRISABZ SHAHRINING QADIMIY TARIXI VA ARXEOLOGIK OBYEKTLARI - Yunusov Arman Fayzulla oʻgʻli (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada Shahrisabz shahrining tarixiy obidalari va erxeologik obyektlari haqida keng maʼlumot berilgan. Shuningdek, Shahrisabzning qadimiy tarixi, arxeologik maʼlumotlarga qaraganda shaharga mil.av. 1ming yillikning oʻrtalarida asos solingan.