OYBEK UY MUZEYINING FAOLIYATI - Yunusov Arman Fayzulla oʻgʻli (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya . Mazkur maqola o‘zbek adabiyotining rivojiga salmoqli hissa qushgan ulug‘ adib, shoir, olim, jamoat arbobi Muso Toshmuhammad o‘g‘li Oybek hayoti ,ijodiga va shoir uchun tashkil etilgan uy muzeyi faoliyati bilan yaqindan tanishish , tahlil qilish va tadqiq qilishga bag’ishlanadi.