TURKISTONDAGI IJTIMOIY-MADANIY HAYOTGA JADIDLARNING TA’SIRI - Аbdurаhmonovа Nаzokаt Dаvlаtboy qızı (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аnnotаtsiyа. Mаzkur mаqolаdа yangi usul maktablarining qanday vujudga kelishi va kimning rahnomoligi ostida hamda bu Turkistonga yetib kelishi, bu maktablarni kimlar tashkil etgani va undagi o’qitish tizimlari to’g’risida аtroflichа tаhlil etilgаn.