YOSHLARNING MA’NAVIY TARBIYASINI TIZIMLI YONDASHUV ASOSIDA RIVOJLANTIRISH - S.Qulmurodova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annatatsiya: Ushbu maqola Milliy, mafkura, xalq, odob-ahloq, jamiyat, allomalar, ta’lim-tarbiya, jamoa,tizim, orzu, maqsad, texnologiya haqida so’z boradi. Annatation:National,ideologe,people,manners,societe,neighbourhood,educatio n,team,family,dream,goal,concept. Annatatsiya: V state rassmatrivayutsiya nasionalnost, ideologiya, lyudi, moral, obshestvo, semya, mechta, sel, konsepsiya.