MARKAZIY OSIYO DAVLATLARI KENGASHIDA YANGI O`ZBEKISTON IMIJI. - Mirzajanov Abdu Malik Abrorovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yangi O'zbekistonning Markaziy Osiyo davlatlari Kengashi tarkibidagi rivojlanayotgan ro`li, uning strategik hissasi, mintaqaviy ta'siri va kelajakdagi istiqbollari ko'rib chiqiladi. Tadqiqot O'zbekistonning markaziy osiyo davlatlari kengashi doirasidagi siyosiy, iqtisodiy va diplomatik aloqalarini ta'kidlab, uning mintaqaviy barqarorlik va rivojlanishga ta'sirini ta'kidladi.