OʻQUVCHILARDA STRESS HOLATLARINI NAMOYON BO‘LISHINING PSIXOLOGIK MUAMMOLARI - Mamajonova Eʼzozxon Аbduqaxxorovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada ommaviy axborot vositalari orqali olinadigan ma’lumotlar o‘smirlarning emotsional-irodaviy jabxalari hamda qiziqishlar tizimiga ta’sir etib ularning xulq-atvori va psixikasida turli buzilishlarga sabab bo‘lishi to‘g’risidagi ma’lumotlar yoritilgan.