O‘LCHOV AXBOROT TIBBIY TIZIMINING ASOSIY ATAMALARI - Elmurotova Dilnoza Bahtiyorovna; Zuparov Ilxom Baxodirovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotasiya: Ishda o‘lchov axborot tibbiy tizimining asosiy atamalari haqida batafsil ma’lumot keltirilgan. Tibbiyotda o'lchov axborot tizimi fuksiyalari, tizimlari va muvofiqlik, fizik kattalik va o’lchov tushunchalari to’liq yoritilgan. Texnik diagnostika tizimi