ULUGʻBEK HAMDAMNING "SO'Z" HIKOYASIGA BIR NAZAR - G’ayratova E’zoza Akmaljon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada Ulugʻbek Hamdam hayoti, uning hikoyalari va hammaning eʼtiboriga sazovor boʻlgan "Soʻz" hikoyasi haqida batafsil maʼlumot beriladi.