BANKLARDA RISKLAR VA ULARNI BOSHQARISH - Muxitdinova Muyassar Ziyaviddinovna; Nurmatova Maxliyoxon Raxmatjonovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kundagi risk turlari, risklarni boshqarish yo‘llari hamda risklarni boshqarishda yo‘l qo‘yilayotgan kamchiliklar va ularni bartaraf etish usullari ko‘rib chiqiladi. Shu bilan birga O`zbekiston Resbublikasida Bazel qo`mitasining talablari asosida bank sohasinig transformatsiyasinatijalari ko`rib chiqilgan.